Over mij
  • ✉ info@dekristalloods.nl

Over mij

Marie-José van der Laan - De KristalloodsMarie-José van der LaanDe Kristalloods is een onderneming van Marie-José van der Laan. Op mijn vijftigste getrouwd met Ronald van der Laan, trotse moeder van puberzoon Alex en baasje van eigenwijze Estrella berghond Djodjo. Ik ben spiritueel therapeut, docent spirituele therapie en geef al meer dan twintig jaar cursussen, workshops en consulten met betrekking tot bewustwording op het energetische en paramedische vlak.

Ik houd niet van stil zitten, ben ondernemend en graag met meerdere dingen tegelijkertijd bezig. Soms loop ik daarin mijzelf voorbij. Zoals bij iedereen, is mijn sterke kant ook mijn zwakte. Toch heb ik in de loop der jaren een aardige balans weten te vinden en wat er ook gebeurt, ik ben aangesloten op de goddelijke energie, verbonden met de scheppende kracht van het universum en positief. Mijn invoelend vermogen is mijn grootste kracht. Ik doorzie veel en voel direct aan of iets klopt of niet klopt.

Tot mijn dertigste was ik werkzaam in de communicatie en na een korte crisis besloot ik het roer om te gooien en ontdekte ik de wereld van de energie. Ik ben vooral geïnteresseerd in het raakvlak van spiritualiteit en wetenschap. Vandaar mijn liefde voor tachyon. Tachyon is de potentie van materie en is, in tegenstelling tot kristallen, frequentieloos. Tachyon heeft de eigenschap dat het chaos terug brengt naar orde en het is alom aanwezig. Tachyon draagt bij aan genezing, bewustzijnsverruiming en spirituele groei en wordt in diverse landen door bio-elektrische wetenschappers onderzocht. Heerlijk vind ik dat!

Meer weten?
Kijk dan ook eens op mijn andere website: www.tachyonnederland.nl.

CONTACTINFO

06 12 111 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.dekristalloods.nl