Kristalwerking
  • ✉ info@dekristalloods.nl

Werking van kristallen

Werking van kristallen - De Kristalloods

De manier waarop kristallen werken, is geen zweverig gedoe en ik vind het jammer dat het maar al te vaak wel zo wordt neergezet. Iedereen kan een kristal op zijn of haar manier ervaren. Een geoloog net zo goed als een spiritueel zoekende. Of je nu van een kristal houdt omdat het van die ene speciale mijn komt die al jaren terug is gesloten, omdat je de steen gewoon mooi vindt, of omdat je de energie er van voelt. Het gaat er om dat je iets hébt met kristallen.

Een kristal kan je helpen de energie in jezelf en jouw woon- werk- of leefomgeving te verbeteren omdat het -net zoals alle levende organismen- is opgebouwd uit moleculen. De elektronen in die moleculen cirkelen rond een kern en zenden golven van energie uit welke door jouw huid opgepikt kunnen worden. Zeker wanneer je er voor open staat. De informatie in die golfbewegingen gaat mee resoneren in jouw lichaam, jouw huis of jouw kantoor en daar langzaam maar zeker de frequentie veranderen. Op die manier kan een steen meehelpen bij een genezingsproces of ervoor zorgen dat negatieve energie uit je huis verdwijnt.

Of je er in gelooft of niet, een kristal zendt uit en doet zijn werk, maar het helpt als je er voor open staat omdat de frequenties dan gemakkelijker bij je binnen kunnen komen. Net zoals een goed getimede opmerking bij je binnen kan komen, kan het juiste kristal dat ook.

Zelf gebruik ik edelstenen voornamelijk in huis en ter ondersteuning van emotionele processen of spirituele groei. Ik heb één steen, een rookkwarts waar ik ooit per toeval tegenaan ben gelopen en die eigenlijk een hele gewone knuffelsteen is, maar een heel zacht driekleurig insluitsel in zich heeft. Dat maakt hem voor mij heel bijzonder en het lijkt wel of de steen met mij mee verandert. Soms zie ik er ineens nieuwe patronen en vormen in. Zijn innerlijk is zacht, levendig, helder en intrigerend. Deze rookkwarts ligt op mijn nachtkastje en is mijn vriend in barre tijden.

CONTACTINFO

06 12 111 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.dekristalloods.nl