Blog
  • ✉ info@dekristalloods.nl

Betekenis van een kristalvorm

Kristallen als hulpmiddel

 

Waarom je beter kunt waarzeggen met een bol

Laatst kwam er een vraag van iemand voorbij over de aantrekkingskracht die kristallen bollen op haar hebben en of daar een reden voor is.

 Hou je vast en zet je schrap, hier ga ik me eens lekker op uitleven!

Het eerste waar ik aan moet denken, is dat wanneer iemand een orb op de foto zet, dit ook altijd een bol is. Een orb, een energiebol, kan vanuit het niets verschijnen en er ook weer in verdwijnen. Dat heeft te maken met de heilige geometrie van de schepping, waarin een punt de allereerste scheppingsvorm is. Ik denk dat teleporteren in de toekomst ook op die manier mogelijk is. Het puntsgewijs afbouwen en ergens anders weer opbouwen van de materie. Volgens allerlei vage bronnen, zijn de piramides in Egypte ook op die manier ontstaan. De (hele oude) Egyptenaren, de goden op aarde, konden materialiseren en dematerialiseren. Voor de alleroudste piramides waren helemaal geen slaven nodig. Alleen maar kennis die verder rijkte dan onze hedendaagse kennis.

Dikke punt


Goed, terug naar de bolvorm. De bol is eigenlijk niets meer dan een dikke punt. Haal je nu eens een edelstenen bol voor ogen en kijk ernaar met een omfloerste blik. Niet strak, maar meer met ogen die niets zien, zodat je intuïtie vanuit je derde oog mee mag kijken. Dan voel en zie je de werking van de bol als vanzelf. Een bol centreert je. Brengt je bij het goddelijke in jouzelf, dat ene punt in je hart wat oneindig is en het eeuwige leven heeft. Een bol doet een beroep op je om je eigen kern te voelen en tegelijkertijd je eigen energie vanuit een innerlijke rust uit te stralen.

Derde oog


Een bol straalt een diffuus licht uit, een energie die niet scherp of geconcentreerd is, maar verspreid. Daardoor heeft een bol een breed bereik, maar wel een zachtere werking dan bijvoorbeeld een punt of een cluster, die meer straalsgewijs uitzenden. En dát heeft weer te maken met elektromagnetisme. Een kristal met een punt, heeft een begin en een einde, een negatieve en een positieve pool, waardoor energie van – naar + kan stromen. Een bol heeft dat niet. Een bol straalt alle kanten op, maar is ook een beetje verstrooid. Vergelijk het met de straal van een zaklamp en een sfeerpeer in je huis!
Waarzeggen doe je dus niet met een heldere kristallen punt, maar met een heldere kristallen bol. Want a. daar kun je met je derde oog in kijken en je kunt er in rondreizen, een punt leent zich daar niet voor, en b. een bol brengt je bij je hogere zelf en dat deel van jezelf heb je nodig als je verder wilt reiken dan het tastbare, zichtbare en mentale.


Voel jij je aangetrokken tot bollen? Dan weet je nu waarom. Vanwege het vrouwelijke, intuïtieve, zachte karakter van een bol. Wil jij ook eens experimenteren met een bol in huis? In De Kristalloods hebben we allerlei soorten bollen. Kom naar onze eerstvolgende open loodsdag of bel op om een bezoekafspraak te maken.

 

Help jij mee?

Wil jij mij helpen om zoveel als mogelijk mensen kennis te laten maken met De Kristalloods?
Stuur dan dit artikel door naar die mensen waarvan je weet dat zij dit zullen waarderen.
Vertel het of mail het en/of laat het vooral weten via Social Media. Hiervoor kun je de onderstaande buttons gebruiken.

CONTACTINFO

06 12 111 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.dekristalloods.nl