Blog
  • ✉ info@dekristalloods.nl

Op naar de top!

Kristallen als hulpmiddel


Kristallen als hulpmiddel bij succesvorming

2 januari 2017. Net terug van de KvK. De Kristalloods is niet langer VoF, niet langer een onderneming van Ronald en Marie-José, maar ...

een éénmanszaak. Met mij, Marie-José, als jonge hond van bijna vijftig aan het roer.. En dat voelt goed! Het btw-nummer is veranderd en klopt weer, net als mijn nieuwe Kamer van Koophandel nummer. Ze passen bij mij, die nieuwe nummers. Dat lijkt gek. Maar is het niet. Verdiep je maar eens in de numerologie, de kennis van de getallen. Cijfers doen veel. En was ik na de doorstart van De Vijf Wijzen al in mijn element, na het optellen van alle cijfers van mijn nieuwe zakelijke nummers, ben ik helemaal in jubelstemming en overtuigd van de juistheid van deze doorstart. Mijn btw-nummer is een 8 en die staat voor overvloed en rijkdom en mijn Kamer van Koophandel nummer is een 9, wat neerkomt op de vruchten plukken van het harde werken. Top (welke top dan ook), ik ben op weg naar jou!

Duidelijke resultaten

Over getallen gesproken. Als jonge ondernemer van 49 moet dit wel mijn jaar worden. In de feng shui is de leeftijd van 49 (7x7) het jaar van de voltooiing. En na jaren van ploeteren, volharden, niet opgeven, koers wijzigen, doorgaan en voelen dat ik op de goede weg ben, al is die weg in mist gehuld, begint ineens het rookgordijn op te trekken. Het gevoel in mij begint zich te vertalen naar duidelijke resultaten. De wegmarkering ontbreekt niet langer. Ik hoef niet langer op de tast mijn weg te vinden. Ik weet wie ik ben en waar ik voor sta. Jaar van voltooiing, ik houd nu al van je.

Kristal als talisman

Goed nieuws voor alle zoekers; ooit vind je je weg. Echt waar. Blijf vasthouden aan je idealen. Blijf in contact met je diepste gevoel en laat dát je routeplanner zijn. Gaandeweg ontwikkelt zich die ene reis die jou op het lijf geschreven is. En kun je in dat proces een beetje hulp gebruiken? Schroom niet om een consult te boeken; of werk eens een tijdje met een kristal als talisman. Kristallen zijn geduldig, eeuwig gevend en vriendelijk corrigerend. Zoek je een kristal voor overvloed en succes? Dan zijn aventurijn, citrien en calciet daar een beetje de standaard stenen voor.

Zoek je nou écht bijzondere kristallen in die soort? Dan heeft De Kristalloods krachtige Lemurische citrienen, cracked citrien én Stellar Beam Calcieten. Maar pas op; je kunt succes niet afdwingen als je er innerlijk niet klaar voor bent of je motivatie niet zuiver is. Werk daar ook aan. Ga naar binnen, onderzoek je belemmeringen en laat ze los. Gelukkig helpen diezelfde kristallen daar ook weer bij. Succes!

Help jij mee?

Wil jij mij helpen om zoveel als mogelijk mensen kennis te laten maken met De Kristalloods?
Stuur dan dit artikel door naar die mensen waarvan je weet dat zij dit zullen waarderen. Aan hen die baat zouden kunnen hebben bij het verbeteren van hun levenskwaliteit en/of meer geluk en voorspoed te hebben in hun leven.
Vertel het of mail het en/of laat het vooral weten via Social Media. Hiervoor kun je de onderstaande buttons gebruiken.

CONTACTINFO

06 12 111 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.dekristalloods.nl